En profesjonell samarbeidspartner

"Fra mess til SPOTLESS"

Punktlig

Å være punktlig er for oss en selvfølge. Vi møter opp som avtalt og forventet.

Fleksibelt

Når ønsker du å få jobben gjort? Vi er fleksible og jobber når du trenger oss.

Fastpris

Hos oss mottar du en garantert avtalt fastpris før jobben utføres.

Ikon, hand med såpe

RenHOLD

Costa Services AS er en godkjent renholdsbedrift som leverer rengjøringstjenester med konkurransedyktige og fornuftige priser. Vi oppfyller alle gjeldende krav innen renholdsindustrien og bruker miljø- og allergivennlige produkter fra kjente leverandører. Våre medarbeidere er organiserte, punktlige og fleksible, og strekker seg langt for at både gamle og nye kunder skal bli fornøyde.

Vi hjelper deg med blant annet:

Offentlig godkjent renholdsbedrift

  Godkjent renholdsbedrift

RENOVERING.

VI JOBBER FOR Å LEVERE KVALITET.

Costa Services har som leveregel å levere kvalitetsmessig håndverksarbeid for kunder i Stavanger og omegn. Vi har fokus på og spisskompetanse innen arbeid for ditt private hjem.

Ikon, hus med resirkuleringssybol

RenOVERING

Ved renovasjonsarbeid er det viktig med en grundig befaring og god dialog før, under og etter prosjektet er utført.

Er du en av de som sitter med store planer for et renovasjonsobjekt? Fortell oss hva du ønsker, og vi vil gjøre drømmen din til virkelighet. Våre eksperter innen byggfaget og designfaget hjelper deg med å realisere din visjon.

Ikon, malekost

Innendørs maling

Hos Costa Services har vi som mål å være ditt førstevalg når det kommer til malerarbeid. Enten det dreier seg om en enkel kontrastvegg på stua, eller større renovasjonsprosjekter med sparkling, pussing og maling.

Ikon, malingsrull

Utendørs maling

Utendørs maling kan bestå av enkle småjobber som maling av gjerdet som omkranser eiendommen, ny farge på garasjen eller maling av eneboligen. Vi har lang erfaring med utendørs malerarbeid på ulike materialer som for eksempel murfasader og forskjellige typer treverk.

Et godt grunnlag skaper resultater du kan være stolt av i lang tid framover.

Vi tar gjerne på oss jobben med vasking, skraping og reparasjon av den gamle fasaden før malerjobben settes i gang. Vi vet hva som lønner seg og hva som egner seg best i krevende norske forhold.

Ikon, malingsrull

Terrasse

Costa Services AS hjelper deg med å bygge ny eller pusse opp en gammel terrasse. 

En terrasse gjør uteområdet om til noe helt spesielt og utvider bruksarealet til tomten. Her kan du tilbringe varme sommerdager med lek og moro, eller be venner og familie på en real grillfest.

Når du skal bygge terrasse er kan det lønne seg å prate med en erfaren håndverker. Det kan også vært lurt å be oss på en befaring hvor vi kan diskutere dine ønsker og planer for den nye terrassen.

Det er også en rekke ulike valg du må ta, som blant annet valg av materialer, størrelse på terrassen og eventuelle andre detaljer som gir uteområdet et litt mer personlig preg.

Kontakt oss for en gjennomgang og inviter oss gjerne på befaring!

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et tilbud?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss